Välkommen till Ariel förlags bokhandel

 

 

Här kan du beställa de flesta titlar ur de senaste årens utgivning. Du betalar direkt på sidan och får böckerna hem på posten. 

Bokhandeln är fortfarande under uppbyggnad, och sortimentet fylls på kontinuerligt. Om du inte kan hitta en titel du söker efter kan det bero på att den är slutsåld – eller på att den kommer ur den del av vår äldre utgivning som för närvarande inte är tillgängligt direkt i bokhandeln. Många av dessa äldre titlar finns dock fortfarande i lager. Kontakta oss här om du är intresserad av någon av dem!


Fullständiga leverans- och betalningsvillkor hittar du längst ner på sidan!

 

 

Sök på författarens efternamn:

 

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V/W  X  Y  Z  Å  Ä  Ö

Söker du efter ett häfte i serien »Gotlandssamtal« går du direkt till avdelningen nedan:

Gotlandssamtal  

 

 

 

GOTLANDSSAMTAL.

 

A.

 

A.

B.

 

C.

 

E.

 

H.

 

K.

 

L.

 

M.

 

O.

 

P.

 

R.

 

S.

 

T.

 

Vi har inga produkter att visa här just nu.

W.

 

Z.

 

Leverans- och betalningsvillkor

 

 

Inom Sverige

 

Betalning sker direkt i samband med beställning. Vi accepterar betalning via kontokort eller PayPal. En fraktavgift på 25 kronor tillkommer, oavsett beställningens storlek. Beställningar expedieras vanligen inom några dagar. Om du är intresserad av någon titel som du inte kan hitta här i bokhandeln – kontakta oss här! Likaså om du vill diskutera alternativa betalningssätt!

 

 

Utom Sverige 

 

Vid beställningar till utlandet går det tills vidare inte att betala direkt i samband med beställning. Detta beror på att portokostnaderna varierar kraftigt från beställning till beställning. Vill du beställa, kontakta oss istället här, så tar vi kontakt med dig för att avtala frakt- och betalningssätt! Vi tar vanligen kontakt inom ett par dagar efter det att du hört av dig.

 

 

 

[åter upp]